Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


William Levy

Életrajz: William Levy 1980 augusztus 29-én született Kuba-ban a legidősebb négy testvére között, mostohaapja 15 éves korában engedélyt adott neki, hogy elhagyhassa Kubát ahonan Floridába utazott, hogy részt vegyen a Barbara Goleman Senior High és hogy folytassa a gyerekkori szenvedélyét a basseballt. William a Business Administration tanult egy sport ösztöndíj segitségével. Két év múlva abbahagyta az iskolát és beiratkozott egy Los Angeles-i színiiskolába amit később Mexikóvárosban folytatott.

Játszott már Venezuelai,Mexikói novellákban.Jelenleg a mexikói televisa legfoglalkoztatottabb színésze.Elizabeth Gutierrez színésznő a felesége van már egy kis fiuk Christopher Alexander(2006),illetve nemrég született meg kislányuk.2008-ban és 2009-ben a people espanol beválasztota az 50 legszebb latin híreség közé.Nem rég vette fel a katolikus vallást.

2009-ben őt kérték meg,hogy szinkronizálja le az 51-es bolygó (Planet 51) főhősének (Chuck) latin-spanyol hangját.2010-ben megkapta a Bravo díjat Mexikóból "a Legjobb férfi főszereplő" kategóriában.2011-ben Jennifer Lopez és menedzsmentje felkérte,hogy Jennifer I'm into you kislemezének klipjében az énekesnő szerelmét játssza el.

Karrier: Levy modellként dolgozott , majd részt vett két valóságshowban amit a Telemundo: Isla de la Tentación és Protagonistas de Novela 2 rendezett. Az első szerepet az Olvidarte Jamasban kapta.Később szerepelt a Mi Vida Eres Tu és Acorralada-ban.2008-ban jelent meg az első filmje aminek a címe Retazos de Vida amit Guayaquil, Ecuadorban forgatták. Az igazi áttörést a mexikói szappanoperákban a Pasión sorozat hozta meg neki.Teljesítményét annyira jól fogadták, hogy a Televisa később ajánlott neki egy szerepet a Cuidado con el Angel szappanoperában ahol a társa nem más volt mint a színésznő és ex-RBD énekes Maite Perroni.William következő szerepe a Sortilegio volt melyben partnere a gyönyörű Jacqueline Bracamontes (Miss Mexikó 2000).2009 novemberében, a színész hangját adta az animációs Planet 51 filmnek a spanyol változatánál. 2010-ben ismét összeállt a sikerpáros ugyanis William Levy és Maite Perroni kapta a főszerepet az El Triunfo del Amor-ban (A szerelem diadala), ez a telenovella feldolgozása a nagysikerű El Privilegio del Amor-nak (Titkok és szerelmek), amelyben René Stickler és Adela Noriega játszották a főszerepet.

2011 májusában Elizabeth szakított Williammel:(